Planul meu de a-mi lansa propriul website/blog s-a realizat, după mai bine de 8 luni, în urma unei singure conversații purtată într-o seară târzie. De fapt, m-am mințit pe mine însumi, gândindu-mă că această discuție ar fi tocmai potrivită ca povestea scânteii motivației mele. Am descoperit că făcând acel pas în față, fără să mă gândesc la un motiv solid în spate și să realizez o muncă de auto-convingere elaborată, este singura metodă prin care pot să pornesc proiecte în viață.

Primul pas, acest post. Îmi este incredibil de somn, dar am tinut să scriu primul meu episod într-o seară friguroasă, într-un pat comfortabil în Brașov, pe data de 11/11/11. Nu are nicio relevanță ultima parte, dar îmi place să cred că apăsând butonul de ‘Post’, teoria haosului va dicta că lumea nu se va sfârși în 2012. Am menționat că sunt obosit? Nu mai țin minte.

Neața! Eu sunt Dan. Aici, îmi voi povesti poveștile și împărți ideile. Îmi cer scuze dacă unele dintre ele vor fi nepotrivite sau needucate. Încerc să învăț în fiecare zi câte puțin.

Pe curând!

About these ads